Gép, utánfutó, autómentő, mobilkerítés, és állvány kölcsönző.
Gép-, és szerszámáruház
Wieszt Rent
Wieszt Since 1990

EGO Akkus Magassági ágvágó láncfűrész

8.300 Ft / nap

Termékkód: Akkus PPX 1000 Magassági ágvágó láncfűrész

EGO Power+ PPX1000 Professional-X 56 V Akkus teleszkópos

A bérleti díj tartalmazza az akkumulátort és a töltőt.

Maximális elérési távolsága akár 4 méter, így a nehezebben elérhető munkákon dolgozhat létre nélkül. Az in-line (az akkumulátor vonalban van a géppel) akkumulátorhelyzet optimális egyensúlyt biztosít a szerszámnak a használat során, és a cserélhető hátsó hordozó fogantyúként funkcionál, védelmet nyújtva az ütközés és a leesés ellen.

Az EGO Power+ Professional-X teleszkópos rúdrendszer nagyobb rugalmasságot biztosít a magas ágak vagy sövények vágásához, de ugyanolyan hatékony, ha rövidebbre állítja. A változtatható fordulatszámmal felszerelt szerszám lehetővé teszi a kívánt fordulatszám kiválasztását, a két kioldási pont pedig rugalmasságot biztosít a szerszám működtetéséhez attól függően, hogy hogyan használja.

A PPX1000 hatótávolsága akár négy méterrel is meghosszabbítható, így a nehezebben elérhető munkákon is dolgozhat anélkül, hogy platformokra vagy létrákra lenne szüksége. A beépített akkumulátor pozíció optimális egyensúlyt biztosít a szerszámnak a használat során, a cserélhető hátsó láb pedig hordozófogantyúként is működik, védelmet nyújtva az ütődés és leejtés ellen.

A teleszkópos rúd szerszám nélkül cserélhető fejrendszerrel rendelkezik, amely akár a metszőfűrésszel, akár a sövénynyíró tartozékkal néhány másodperc alatt beállítható. Az alumínium ovális szár robusztus kialakítású, és gumihüvellyel van bélelve a kényelem, a fogás és az elérhetőség érdekében.

Az EGO Power+ PPX1000 az akkumulátort és a kettős kioldó vezérlőket is tartalmazza, ami azt jelenti, hogy jobban irányíthatod a szerszámot, és kiválaszthatod az egyes feladatok elvégzéséhez szükséges teljesítményt. Több kioldópont is rendelkezésre áll, amelyek használat közben az alkalmazás szempontjából nagy elérést és manőverezhetőséget biztosítanak.

Az EGO egyedülálló, szabadalmaztatott 56 V-os ARC lítium akkumulátorai az iparág legnagyobb kapacitásával rendelkeznek a kézi akkumulátorok terén, így a benzinesnél jobb teljesítményt nyújtanak

Wieszt Rent kölcsönzési árak

Áraink az ÁFÁt nem tartalmazzák!