Gép, utánfutó, autómentő, mobilkerítés, és állvány kölcsönző.
Gép-, és szerszámáruház
Wieszt Kft.
Wieszt Since 1990

FORGÓ LÉZER ÁLLVÁNNYAL, VEVŐEGYSÉGGEL

9.900 Ft / nap

Termékkód: FORGÓ LÉZER ÁLLVÁNNYAL, VEVŐEGYSÉGGEL

Green Liner Rotációslézer - Piros
Készülék elfogadható szintezési pontossága
Horizontális pontosság +/- 2mm / 10 m
Vertikális pontosság +/- 2mm / 10 m
Szintetezési pontosság +/- 5 fok
Hatótávolság 500 m (átmérő) vevőegységgel
Forgási sebesség 0, 60, 120, 300, 600 fordulat per perc
Szkennelési tartomány 0°, 10°, 45°, 90°, 180°

A forgó lézer egy olyan mérőműszer, amelyet gyakran a mérnöki és építőipari projektekben használnak. A lézerfény segítségével nagy pontossággal és hatékonysággal méri a távolságot és a magasságot.

A forgó lézer működése során a műszer fokozatosan forgatja a lézerfényt a környezetben. A forgás közben a lézersugár áthalad a környezeten, és visszaverődik az objektumokról. Az eszköz érzékeli a visszaverődött lézersugarat, és a mérés alapján meghatározza a távolságot vagy a magasságot.

A forgó lézerek számos alkalmazási területen hasznosak lehetnek, például:

1. Építőipar: A forgó lézereket gyakran használják építési projektek során, például a talajszintezéshez, a magasság- és síkossági ellenőrzéshez, a falak vagy padlók egyenes vonalainak kijelöléséhez stb.

2. Tereprendezés: A forgó lézereket gyakran alkalmazzák a tereprendezés során, például a domborzat pontos mérése, a vízszintes és függőleges vonalak meghatározása, a területek kiigazítása stb.

3. Kertészeti és telepítési munkák: A forgó lézereket használják a kertészeti projektekben, például a kerítések, járdák vagy kertek tervezésében és telepítésében, a dőlésszögök ellenőrzésében stb.

A forgó lézereket általában speciális állványokra vagy tartókra helyezik, hogy stabilan és pontosan működjenek. A mérési eredményeket általában digitális kijelzőn vagy számítógépes interfészen jelenítik meg.

Fontos megjegyezni, hogy a forgó lézerek biztonságos használata érdekében meg kell tartsani az előírt biztonsági óvintézkedéseket. A lézersugár használata potenciális szemkárosodást okozhat, ezért ajánlott védőszemüveg viselése a munka során. Továbbá, a műszer használata előtt mindig olvasd el és kövesd a gyártó által megadott használati útmutatót.

Wieszt Kft. kölcsönzési árak

Áraink az ÁFÁt nem tartalmazzák!